get started expressvpn

Wat kunt u met een VPN?

Laten zien
get started expressvpn

5 manieren om uw VPN te gebruiken

Nu bekijken

Deze pagina is bestemd voor gebruikers die de waarschuwing Maximum Verbindingen Bereikt zien, of gebruikers die willen weten hoeveel apparaten tegelijkertijd met ExpressVPN verbonden kunnen zijn.

Eén enkel abonnement kan tegelijkertijd op drie apparaten gebruikt worden, het maakt niet uit op welk platform (virtuele machines inbegrepen). In vogelvlucht:

• U kunt ExpressVPN installeren op zoveel apparaten als u wilt, maar er kunnen slechts drie apparaten tegelijk verbonden zijn.
  • Wanneer u de limiet nadert, verbreek dan de verbinding van een apparaat dat u op dat moment niet gebruikt. Klik of tik op de groene VPN AAN button om de verbinding van uw apparaat te verbreken.

Voorbeeld: Eén abonnement van ExpressVPN kunt u gebruiken op:

• drie computers, of
  • twee iPhones en één iPad, of
  • één computer, één Kindle Fire, en één router, of
  • welke soortgelijke combinatie dan ook, ongeacht het soort apparaat.

Wanneer u meer dan drie apparaten tegelijk wilt gebruiken, koopt u gewoon een extra abonnement.

Maar u kunt ook zoveel apparaten met ExpressVPN verbinden als u wilt, door een VPN router te gebruiken.Multiple-device-infographic

Haal het beste uit uw ExpressVPN abonnement

Haal alles uit uw ExpressVPN abonnement door op al uw computers en apparaten ExpressVPN apps te installeren. Bekijk de instructies voor het: